Gå sikkert ind og ud af barslen med en

PROFESSIONEL BARSELSCOACH

VORES EKSPERTISE


Lad en dygtig barselscoach forberede dine medarbejdere på livet som forældre, giv dem støtte under barslen og få dem klædt godt på til at vende tilbage til jobbet.

BARSELSCOACHING TIL ORGANISATIONER

 

Barslen er en overset mulighed for, ikke bare fastholdelse af medarbejdere ved at styrke tilhørsforholdet til arbejdspladsen i barselsperioden, men også at tiltrække nye talenter i form af kommende forældre.

 

Hos Barselscoaching anbefaler vi et forløb på 6 sessioner af 60 mins varighed. To sessioner før, to sessioner under og to sessioner efter barsel.


Vi tilbyder enkelte samtaler til afklaring om afholdelse af barsel, hvis jeres medarbejdere er i tvivl, om de vil holde den øremærkede barsel.

COACHING & PSYKOTERAPI


Via Ditte Hapel Terapi tilbyder vi coaching og eksistentiel samtaleterapi til professionelle og private.

BARSELSCOACHING TIL PRIVATE


Det er livsændrende at blive mor eller far, og mange får et nyt syn på karrieren og på livet generelt. Man får nye prioriteter, som er svære at forudse. Derfor er barselscoaching et rigtig nyttigt værktøj til at hjælpe gravide og kommende fædre med at lande i barslen.


Hvordan forbereder man sig på at blive mor eller far? Det er naturligt for os, at fokusere på at forberede os mentalt til fødslen, som er en skræmmende og ukendt størrelse, men hvad så bagefter, når fødslen er overstået, og du kommer hjem med din lille baby - hvordan forbereder du dig til det?


Sammen kan vi vende dine tanker om din karriere, dit parforhold eller hvilken forælder, du gerne selv vil være, og sammen forbereder vi dig på, at skulle tilbage på jobbet, når din barsel er slut.