BIOGRAFI


Barselscoaching er startet af Ditte Hapel, som er uddannet eksistentiel psykoterapeut og barselscoach med speciale i konflikthåndtering.


Ditte har de sidste år arbejdet som barselscoach og psykoterapeut inden for spørgsmålet om barsel og job, og hvordan det moderne menneske får enderne til at mødes i en hverdag, der er præget af karriere og børn.


Da Ditte i sin tid gik på barselsorlov med sit første barn, var alt omkring fødslen, babyen og barslen forberedt. Alligevel blev Ditte en del af den kedelige barselsstatistik, sagde sit job op og kom aldrig tilbage på jobbet som projektleder i et reklamebureau. Overgangen fra at være fuldtidsmor på barsel til igen at skulle performe i reklamebranchen blev for stor og fleksibiliteten på arbejdet for lille. Dette sendte Ditte i retningen af barselscoaching, og tændte interessen for fastholdelse af medarbejdere på barsel.  


Daniel er uddannet eksistentiel psykoterapeut og har de seneste år arbejdet som barselscoach og familierådgiver. Daniel er desuden far til en dejlig dreng, og dækker vores coaching i Jylland.